fbpx
Meteen naar de inhoud

Shop jouw favoriete items!
Gratis verzending vanaf €35,-

Aankondigen van een tweelingzwangerschap

Tweelingzwangerschap aankondigen, zwangerschap tweeling, tweeling rompertjes, tweeling webshop, rompers voor tweeling
Ben jij zwanger van een tweeling? Gefeliciteerd met deze bijzondere zwangerschap! Zodra je van de eerste schrik bent bekomen, wil je dit natuurlijk delen met je familie en vrienden. Want deze zwangerschap is niet alleen voor jou bijzonder, ook voor de mensen om jou heen. Je tweelingzwangerschap aankondigen is een bijzonder moment, wanneer deel je dit? En een andere vraag, hoe ga je grote nieuws delen?

Wanneer deel je een tweelingzwangerschap? 

Dit is heel persoonlijk en voor iedereen anders. Toen wij op zaterdagavond een positieve zwangerschapstest in onze handen hadden, zijn we direct naar onze ouders gereden om het grote nieuws te vertellen. Na de eerste echo – om ‘even’ te kijken of alles goed was – zijn we wederom direct naar ze toe gereden om te vertellen dat ze opa en oma worden van een tweeling… Dit was dus al vrij vroeg in de zwangerschap. Wist je dat wij voor opa’s & oma’s deze leuke tweeling rompertjes bedrukt met ‘Liefste opa en liefste oma’ hebben om deze bijzondere zwangerschap aan te kondigen? 

Veel koppels wachten met de aankondiging van de zwangerschap totdat zij de termijnecho hebben gehad. Deze echo is meestal rond de 11/12 weken van de zwangerschap. Daarna is vaak meer bekend over de uitgerekende datum en is de kans op een miskraam kleiner. Omdat je buik een stuk sneller groeit met een tweeling, is het soms moeilijk om deze zwangerschap drie maanden geheim te houden.

Het is dus heel persoonlijk, wanneer jij jouw (tweeling)zwangerschap gaat aankondigen. Je gevoel volgen is de allerbeste tip die ik daarover kan geven. 

Een tweelingzwangerschap op een leuke manier aankondigen? 

De zwangerschap  wil je natuurlijk op een bijzondere manier aankondigen bij familie en vrienden. In onze webshop kan je een aantal mooie en ludieke items vinden om op een originele manier je tweelingzwangerschap aan te kondigen. 

5 tips voor een originele zwangerschapsaankondiging 

1. Tweeling rompertjes – Sometimes Miracles come in Pairs

Zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. En het is goed om daar bij stil te staan. Soms ontstaat er na een lang traject toch een wonder. Een wonder dat je zwanger bent, en dan ook nog eens van twee kindjes. Deze tweeling rompertjes bedrukt met de tekst ‘Sometimes miracles come in pairs’ omschrijven dit gevoel perfect. Een mooie manier voor een bijzondere tweelingzwangerschap aankondiging. 

2. Rompertje – Coming Soon met de uitgerekende maand

Dit rompertje is bedrukt met de tekst Coming Soon en de maand en jaar waarin de baby wordt verwacht. Dit is het perfecte cadeau om te geven aan de familie om jouw zwangerschap aan te kondigen, en natuurlijk om er een mooie foto van te maken.

3. T-Shirt – Real men make twins

Het t-shirt ‘Real men make Twins’ is speciaal ontworpen voor aanstaande tweelingvaders. Een grappige en leuke manier om een tweelingzwangerschap bekend te maken aan familie en vrienden. 

4. T-Shirt – Best big brother Ever

Heb je al kids en worden zij grote broer of zus? Dan kan je jouw zwangerschap aankondigen door je kindje(s) een shirtje aan te doen, die hij of zij kan laten zien aan familie en vrienden. Dit t-shirt is bedrukt met de tekst ‘Best big brother ever’. Het t-shirt is te combineren met het rompertje bedrukt met ‘Little Brother’.  

5. T-Shirt – My Aunt is the best

Jouw (schoon)zus laten weten dat zij tante wordt? Kies voor een t-shirt bedrukt met de tekst ‘My aunt is the best’.  Speciaal voor Tantes to be!   

Zwanger van een tweeling & al meerdere kindjes in huis?

Heb je al een kindje of misschien meerdere kinderen? Dan is het super leuk om je kinderen te betrekken bij een zwangerschap. Vooral bij een tweelingzwangerschap, gaat er veel veranderen voor de andere kind(eren) in huis. Speciaal voor de toekomstige grote broers hebben wij het t-shirt bedrukt met de tekst: ‘Best Big Brother Ever‘.  Deze en meer ontwerpen voor het aankondigen van een tweelingzwangerschap staan in onze webshop. 

Een eigen ontwerp laten maken voor het aankondigen van een tweelingzwangerschap 

In onze eigen drukkerij in Hillegom bedrukken & borduren wij alle kleding. Je kan daardoor ook kiezen om jouw eigen ontwerpen aan ons door te geven. Mail jouw tekst, naam of logo naar hello@nikki-lauren.com en wij gaan vervolgens aan de slag met jouw gepersonaliseerde bestelling. 

 

Veel plezier met het aankondigen van jouw tweelingzwangerschap!

Delen

Meer lezen?

Shop de leukste items voor
baby's, kids & twins!

Jut & Jul | Shop online op nikki-lauren.com | De webshop met de leukste setjes voor een tweeling