Aankondigen van een (tweeling)zwangerschap

Op een originele manier je tweelingzwangerschap aankondigen | Lees het in deze blog op NIKKI-LAUREN.COM
Ben jij zwanger van een tweeling? Gefeliciteerd met deze bijzondere zwangerschap! Zodra je van de eerste schrik bent bekomen, wil je dit natuurlijk delen met je familie en vrienden. Want deze zwangerschap is niet alleen voor jou bijzonder, ook voor de mensen om jou heen. Je tweelingzwangerschap aankondigen is een bijzonder moment, wanneer deel je dit? En een andere vraag, hoe ga je grote nieuws delen?

Wanneer deel je jouw tweelingzwangerschap? 

Dit is heel persoonlijk en voor iedereen anders. Toen wij op zaterdagavond een positieve zwangerschapstest in onze handen hadden, zijn we direct naar onze ouders gereden om het grote nieuws te vertellen. Na de eerste echo – om ‘even’ te kijken of alles goed was – zijn we wederom direct naar ze toe gereden om te vertellen dat ze opa en oma worden van een tweeling… Dit was dus al vrij vroeg in de zwangerschap. Trouwens, voor opa’s & oma’s van een tweeling hebben we deze leuke rompertjes. 

Veel stellen wachten met de aankondiging van de zwangerschap totdat ze de termijnecho hebben gehad. Deze is meestal rond de 11/12 weken van de zwangerschap. Daarna is vaak meer bekend over de uitgerekende datum en is de kans op een miskraam kleiner. Omdat je buik een stuk sneller groeit met een tweeling, is het soms moeilijk om deze zwangerschap drie maanden geheim te houden.

Het is dus heel persoonlijk, wanneer jij jouw (tweeling)zwangerschap gaat aankondigen.. Je gevoel volgen is de allerbeste tip die ik daarover kan geven. 

Jouw tweelingzwangerschap op een leuke manier aankondigen? 

Jouw zwangerschap  wil je natuurlijk op een bijzondere manier bekend maken bij familie en vrienden. In onze webshop kan je een aantal originele, bijzondere en ludieke items vinden om op een originele manier je zwangerschap aan te kondigen. Wij geven je graag een aantal tips ter inspiratie. 

1. Rompertjes – Sometimes Miracles come in Pairs

Zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. En het is goed om daar bij stil te staan. Soms ontstaat er na een lang traject toch een wonder. Een wonder dat je zwanger bent, en dan ook nog eens van twee kindjes. Deze rompertjes bedrukt met de tekst ‘Sometimes miracles come in pairs’ omschrijven dit gevoel perfect. Een mooie manier om deze bijzondere tweelingzwangerschap aan te kondigen. 

2. Rompertje – Coming Soon ‘Juli 2020’ (of een andere maand/jaartal)

Dit rompertje is bedrukt met de tekst Coming Soon en de maand en jaar waarin de baby wordt verwacht. Leuk om te geven aan familie en en er vervolgens natuurlijk een foto van te maken. 

3. T-Shirt – Real men make twins

Dit shirt is speciaal voor de aanstaande tweelingvaders. Een grappige en leuke manier om je tweelingzwangerschap bekend te maken aan familie en vrienden. 

4. T-Shirt – Best big brother Ever

Heb je al kids en worden zij grote broer of zus? Dan kan je jouw zwangerschap aankondigen door je kindje(s) een shirtje aan te doen, die hij of zij kan laten zien aan familie en vrienden. Dit shirtje is bedrukt met de tekst ‘Best big brother ever’. We hebben ook een bijpassend rompertje met de tekst ‘Little brother’. 

5. T-Shirt – My Aunt is the best

Wil je jouw broers & zussen verrassen met het feit dat zij oom of tante worden? Dan is dit t-shirt perfect. Deze stoere shirtjes zijn bedrukt met de tekst ‘My aunt is the best’. Speciaal voor Tantes to be!   

Heb je al een kindje of misschien meerdere kinderen? Dan is het super leuk om je kinderen te betrekken bij deze zwangerschap. Vooral als er twee kinderen in jouw buik groeien, gaat er veel veranderen voor je andere kind(eren). Om je zwangerschap aan te kondigen kan je jouw kinderen een t-shirt aandoen met de tekst ‘Best Big Brother Ever’. Maar je kan ook kiezen voor een eigen tekst. Dit kan je mailen naar [email protected] en dan maken we een gepersonaliseerde bestelling voor jou.

Je kunt deze kledingstukken aandoen bij je kindjes (of zelf dragen) en laten zien aan je familie en vrienden. Dit is meteen een mooi moment om er foto’s van te maken en te delen op je social media. 

Bekijk hier het hele aanbod van leuke rompertjes, tassen, t-shirts en sweaters voor baby’s en kids die je kan gebruiken voor het aankondigen van een tweelingzwangerschap. 

Delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer lezen?

Cadeautips

Grappige (tweeling) rompertjes

Wie ga jij verrassen met een van onze grappige rompertjes? Is het die ene collega die vertelde dat hij vader wordt? Wordt een grappig kraamcadeautje of wil je met een grappig (tweeling) rompertje een zwangerschap aankondigen? Wij zetten de leukste grappige (tweeling)rompertjes op een rijtje!

Kraamtijd

Kraamcadeau voor een tweeling

Tips voor een kraamcadeau voor een tweeling. Het geven van een geschikt kraamcadeau, kan namelijk best lastig zijn. Toch wil je graag een leuk en passend kraamcadeau geven voor een pasgeboren baby. En wat geef je nou als kraamcadeau voor een tweeling?

Shop de leukste items voor
baby's, kids & twins!

Jut & Jul | Shop online op NIKKI-LAUREN.COM | De webshop met de leukste setjes voor een tweeling