fbpx
Meteen naar de inhoud

Shop jouw favoriete items!
Gratis verzending vanaf €35,-

NIKKI-LAUREN.COM

BLOG

T-shirt real men make twins - tweelingzwangerschap aankondigen - zwanger van een tweeling - tweelingvader
Cadeautips
Lizanne Mense

Grappige (tweeling) rompertjes

Wie ga jij verrassen met een van onze grappige rompertjes? Is het die ene collega die vertelde dat hij vader wordt? Wordt een grappig kraamcadeautje of wil je met een grappig (tweeling) rompertje een zwangerschap aankondigen? Wij zetten de leukste grappige (tweeling)rompertjes op een rijtje!

Lees verder »
Tweeling rompertjes - tweeling geboren - tweeling zwangerschap
Kraamtijd
Lizanne Mense

Kraamcadeau voor een tweeling

In dit artikel geven wij jou dé tips voor een kraamcadeau voor een tweeling. Het geven van een geschikt kraamcadeau, kan namelijk best lastig zijn. Toch wil je graag een leuk en passend cadeautje geven.

Lees verder »
Leven met een peutertweeling, terror twins of juist heel lief? Alle voordelen van het leven met een peutertweeling op een rijtje!
Tweeling
Lizanne Mense

Leven met een peutertweeling

“De eerste twee jaar zijn tropenjaren, maar daarna heb je er alleen maar plezier en profijt van, want ze zullen altijd elkaar hebben.”

Aldus veel mensen die mij de afgelopen jaren hebben aangesproken toen ik met mijn tweelingkinderwagen door het dorp liep. En zover is het nu. De tropenjaren zijn voorbij en ik leef nu met een peutertweeling van 2,5 jaar.

Lees verder »
Op vakantie met een tweeling | Alle tips voor het reizen met een (jonge) tweeling en baby's lees je op nikki-lauren.com
Tweeling
Lizanne Mense

Op vakantie met een tweeling

Met onze tweeling van 3 maanden oud besloten wij op vakantie te gaan. We kozen voor onze eerste vakantie met een tweeling niet voor een weekendje Center Parcs of uitwaaien op Texel. We zochten de zon op, en hebben toen de tweeling 4 weken oud was een vakantie naar Curaçao geboekt. Als ze 3 maanden oud zijn kunnen ze nog makkelijk op schoot in het vliegtuig, slapen ze veel en kunnen ze ook nog lekker mee in het tijdverschil, dachten we.

Lees verder »
Zwanger van een tweeling, in mijn blog vertel ik je mijn eerste reactie toen ik ontdekte dat ik zwanger was van een tweeling.
Tweeling
Lizanne Mense

Help, ik word tweelingmoeder!

Een positieve zwangerschap, en toen de eerste echo…. help, ik krijg een tweeling!
20 februari 2016, ik herinner het me nog als de dag van gister. Een positieve zwangerschapstest. Twee streepjes die aangeven dat ik zwanger ben. Wij worden papa en mama!

We hebben beide een goede baan, we houden van feestjes, gezelligheid, vrienden, familie, spontaan op vakantie gaan, stedentripjes en mooie reizen maken. Een baby erbij? Dat past toch helemaal niet in ons leven? Maar het is wel heel leuk hè?

Lees verder »
Tweelingzwangerschap aankondigen, zwangerschap tweeling, tweeling rompertjes, tweeling webshop, rompers voor tweeling
Tweeling
Lizanne Mense

Aankondigen van een tweelingzwangerschap

Ben jij zwanger van een tweeling? Gefeliciteerd met deze bijzondere zwangerschap!
Zodra je van de eerste schrik bent bekomen, wil je dit natuurlijk delen met je familie en vrienden. Want deze zwangerschap is niet alleen voor jou bijzonder, ook voor de mensen om jou heen. Je tweelingzwangerschap aankondigen is een bijzonder moment, wanneer deel je dit? En een andere vraag, hoe ga je grote nieuws delen?

Lees verder »
Het eerste jaar met een tweeling | De kraamtijd met een tweeling en de maanden daarna tot de eerste verjaardag van een tweeling, dat lees je in dit artikel op nikki-lauren.com
Kraamtijd
Lizanne Mense

1e jaar met een tweeling

Hoera, Nikki en Lauren 1 jaar! Hoe ging het eerste jaar met een tweeling?
Op 11 oktober 2017 vierden wij de eerste verjaardag van onze tweeling Nikki en Lauren. Rondom zo’n eerste verjaardag krijg je veel herinneringen en is het een mooi moment om te reflecteren. In deze blog neem ik je mee in mijn ervaring van ons eerste jaar als tweelingouders.

Lees verder »