NIKKI-LAUREN.COM

BLOG

Kraamtijd
Lizanne Mense

Kraamcadeau voor een tweeling

Tips voor een kraamcadeau voor een tweeling. Het geven van een geschikt kraamcadeau, kan namelijk best lastig zijn. Toch wil je graag een leuk en passend kraamcadeau geven voor een pasgeboren baby. En wat geef je nou als kraamcadeau voor een tweeling?

Lees verder »
Leven met een peutertweeling, terror twins of juist heel lief? Alle voordelen van het leven met een peutertweeling op een rijtje!
Tweeling
Lizanne Mense

Leven met een peutertweeling

“De eerste twee jaar zijn tropenjaren, maar daarna heb je er alleen maar plezier en profijt van, want ze zullen altijd elkaar hebben.”

Aldus veel mensen die mij de afgelopen jaren hebben aangesproken toen ik met mijn tweelingkinderwagen door het dorp liep. En zover is het nu. De tropenjaren zijn voorbij en ik leef nu met een peutertweeling van 2,5 jaar.

Lees verder »
Op vakantie met een tweeling | Alle tips voor het reizen met een (jonge) tweeling en baby's lees je op NIKKI-LAUREN.COM
Tweeling
Lizanne Mense

Op vakantie met een tweeling

Op reis met twee baby’s.. Deze winter ging ik samen met mijn tweeling van 3 maanden oud op vakantie. We kozen voor onze eerste vakantie met een tweeling niet voor een weekendje Center Parcs of uitwaaien op Texel. We zochten de zon op, en hebben toen de tweeling 4 weken oud was een vakantie naar Curaçao geboekt. Als ze 3,5 maand oud zijn kunnen ze nog makkelijk op schoot in het vliegtuig, slapen ze veel en kunnen ze ook nog lekker mee in het tijdverschil, dachten we.

Lees verder »
Zwanger van een tweeling, in mijn blog vertel ik je mijn eerste reactie toen ik ontdekte dat ik zwanger was van een tweeling.
Tweeling
Lizanne Mense

Help, ik word tweelingmoeder!

Een positieve zwangerschap, en toen de eerste echo…. help, ik krijg een tweeling!
20 februari 2016, ik herinner het me nog als de dag van gister. Een positieve zwangerschapstest. Twee streepjes die aangeven dat ik zwanger ben. Wij worden papa en mama!

We hebben beide een goede baan, we houden van feestjes, gezelligheid, vrienden, familie, spontaan op vakantie gaan, stedentripjes en mooie reizen maken. Een baby erbij? Dat past toch helemaal niet in ons leven? Maar het is wel heel leuk hè?

Lees verder »
Op een originele manier je tweelingzwangerschap aankondigen | Lees het in deze blog op NIKKI-LAUREN.COM
Tweeling
Lizanne Mense

Aankondigen van een (tweeling)zwangerschap

Ben jij in verwachting van een tweeling? Gefeliciteerd met deze bijzondere zwangerschap!

Zodra je van de eerste schrik bent bekomen, wil je dit natuurlijk delen met je familie en vrienden. Want deze zwangerschap is niet alleen voor jou bijzonder, ook voor de mensen om jou heen. Je tweelingzwangerschap aankondigen is een bijzonder moment, wanneer deel je dit? En een andere vraag, hoe ga je grote nieuws delen?

Lees verder »
Het eerste jaar met een tweeling | De kraamtijd met een tweeling en de maanden daarna tot de eerste verjaardag van een tweeling, dat lees je in dit artikel op NIKKI-LAUREN.COM.
Tweeling
Lizanne Mense

1e jaar met een tweeling

Hoera, Nikki en Lauren 1 jaar! Hoe ging het eerste jaar met een tweeling?
Op 11 oktober 2017 vierden wij de eerste verjaardag van onze tweeling Nikki en Lauren. Rondom zo’n eerste verjaardag krijg je veel herinneringen en is het een mooi moment om te reflecteren. In deze blog neem ik je mee in mijn ervaring van ons eerste jaar als tweelingouders.

Lees verder »