Kraamcadeau voor een tweeling

baby cadeautips kraamcadeau newborn tweeling tweelingmama tweelingmoeder tweelingouder

Tips voor een kraamcadeau voor een tweeling

Het geven van een geschikt kraamcadeau, dat is soms best lastig. De ene ouder vindt dit leuk om te krijgen en de andere ouder vindt iets heel anders weer leuks. Toch wil je graag een leuk en passende kraamcadeau geven voor een pasgeboren baby. En wat geef je nou als kraamcadeau voor een tweeling? Vaak wordt een tweeling te vroeg geboren en is de eerste tijd met een pasgeboren tweeling best heftig voor de ouders. Ook voor hen wil je een passend cadeau geven. Wij hebben hierbij onze tips op een rijtje gezet.

  • Speelgoed voor de baby’s is iets wat de ouders vaak zelf nog niet veel hebben gekocht. Een rammelaar past bijvoorbeeld al vrij snel in het handje van de baby en is dus leuk speelgoed voor de eerste maanden.
  • Als je de smaak van de ouders kent zijn kleertjes leuk om te geven. Hier hebben de ouders zelf ook nog wat aan. Een tip is om kleding wat groter te kopen vanaf maat 62/68. Vaak hebben de ouders zelf al veel kleding in de kleinste maatjes gekocht voor de eerste weken.
  • Geef een voorleesboek, luisterboek of prentenboek cadeau. Hiermee zit je altijd goed.
  • Bij een kraamcadeau wordt er vaak iets gegeven voor de pasgeboren baby. Je scoort punten als je iets meeneemt voor de nieuwe ouders en grote broer of zus. Bijvoorbeeld een lekkere bodylotion of badolie voor mama.
  • Ouders van een pasgeboren baby (of meer baby’s) zijn vaak moe en hebben slapeloze nachten. Neem een maaltijd voor ze mee, zodat ze die avond zelf niet hoeven te koken.
  • Cadeautjes met een persoonlijke bedrukking doen het ook vaak goed. Denk aan een rompertje met de naam van de baby er op bedrukt of een poster met daar het geboortekaartje er op.  Speciaal voor tweelingen zijn er ook originele rompertjes en shirtjes die als setje te koop zijn. Dit is zeker een leuk kraamcadeau voor een tweeling. Deze cadeautjes zijn gemakkelijk hier te bestellen en hebben een snelle levertijd.
  • Als laatste tip, vraag aan de kersverse ouders of ze nog cadeauwensen hebben. Dan weet je zeker dat je goed zit.

 


Ouder bericht Nieuwer bericht