fbpx
Meteen naar de inhoud

Shop jouw favoriete items!
Gratis verzending vanaf €35,-

Grappige (tweeling) rompertjes

T-shirt real men make twins - tweelingzwangerschap aankondigen - zwanger van een tweeling - tweelingvader
Wie ga jij verrassen met een van onze grappige rompertjes? Is het die ene collega die vertelde dat hij vader wordt? Wordt een grappig kraamcadeautje of wil je met een grappig (tweeling) rompertje een zwangerschap aankondigen? Wij zetten de leukste grappige (tweeling)rompertjes op een rijtje!

Grappige kraamcadeautjes:

Is jouw vriend, vriendin, zus, collega of buurvrouw net vader of moeder geworden en zoek je een origineel kraamcadeautje? Kies voor een grappig cadeautje, bijvoorbeeld een rompertje bedrukt met een grappige tekst. Denk aan een grappig rompertje bedrukt met ‘Team no Sleep‘. 

Grappige rompertjes voor een tweeling: 

Ook voor een tweeling hebben wij grappige rompertjes bedrukt met ‘Double Trouble’ of ‘Jut & Jul’. De rompertjes voor een tweeling zijn als setje te koop en is een absolute aanrader voor (aanstaande) tweelingouders.  Het hele aanbod tweeling rompertjes is hier te bestellen.

Eigen ontwerp: 

Via onze webshop kan je ook een eigen ontwerp laten bedrukken op een rompertje of t-shirt. Stuur ons een berichtje via het contactformulier met jouw tekst of afbeelding. Je ontvangt dan van ons een proefdruk met jouw bedrukking en vervolgens gaan wij jouw gepersonaliseerde rompertje bedrukken in onze drukkerij in Hillegom. 

Wie ga jij verassen met een van onze grappige rompertjes? Ben je op zoek naar een passend kraamcadeautje? Wij hebben in dit artikel de leukste kraamcadeaus voor een tweeling op een rijtje gezet. 

Delen

Meer lezen?

Shop de leukste items voor
baby's, kids & twins!

Jut & Jul | Shop online op nikki-lauren.com | De webshop met de leukste setjes voor een tweeling