Kraamcadeau voor een tweeling

Tips voor een kraamcadeau voor een tweeling. Het geven van een geschikt kraamcadeau, kan namelijk best lastig zijn. Toch wil je graag een leuk en passend kraamcadeau geven voor een pasgeboren baby. En wat geef je nou als kraamcadeau voor een tweeling?

Wat geef je als kraamcadeau aan een pas geboren tweeling?

Vaak wordt een tweeling te vroeg geboren en zijn de eerste weken (of maanden) met een pasgeboren tweeling best heftig voor de ouders. Ook voor hen wil je een passend cadeau geven. In onze webshop vind je mooie cadeautjes. Zoek jij een kraamcadeau voor een tweeling die geboren is? Wij hebben alle tips op een rijtje gezet: 

Tips voor een kraamcadeau:

  • Speelgoed voor als de baby’s een paar maandjes oud zijn. Een rammelaar past bijvoorbeeld al vrij snel in het handje van de baby. 
  • Als je de smaak van de ouders kent is kleding leuk om te geven. Hier hebben de ouders zelf ook wat aan. Als je iets wil geven voor de eerste weken dan is het verstandig om maatje 44 of maatje 50 te kopen. Vaak hebben ouders zelf ook al kleding gekocht voor de eerste weken, dan kan je ook kiezen voor kleding vanaf maat 62/68. Houd natuurlijk wel rekening met de seizoenen!  
  • Geef een voorleesboek, luisterboek of prentenboek cadeau. Hiermee zit je altijd goed.
  • Bij een kraamcadeau koop je vaak iets voor de pasgeboren tweeling. Je scoort punten als je iets meeneemt voor de nieuwe ouders en grote broer of zus. Bijvoorbeeld een lekkere bodylotion, badolie, chocolade of wijn voor de kersverse mama. Of dit grappige t-shirt met de tekst ‘Mama needs wine‘. 
  • Ouders van een pasgeboren tweeling zijn moe en hebben slapeloze nachten. Neem een maaltijd voor ze mee, zodat ze die avond zelf niet hoeven te koken.
  • Cadeautjes met een persoonlijke bedrukking doen het ook goed. Geef een een rompertje met de naam van de baby’s of een bijzondere tekst cadeau. Speciaal voor een tweeling zijn er ook rompertjes en shirtjes die als setje te koop zijn. Dit is absoluut een leuk kraamcadeau voor een tweeling. Het hele aanbod tweeling rompertjes zijn hier te bestellen. 
  • Zijn de ouders wel in voor wat humor of wil je een grappig cadeautje geven? Bekijk dan zeker deze pagina met de leukste grappige rompertjes
  • Als laatste tip, vraag aan de kersverse ouders of ze nog cadeauwensen hebben. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer lezen?

Zwanger van een tweeling
Tweeling

Zwanger van een tweeling, dit kan je verwachten

Ben je zwanger van een tweeling? Gefeliciteerd! Nadat je van de eerste schrik bent bekomen, komen de vragen. In dit artikelen vertellen we jou wat je kunt verwachten van een tweeling zwangerschap.

Cadeautips

Grappige (tweeling) rompertjes

Wie ga jij verrassen met een van onze grappige rompertjes? Is het die ene collega die vertelde dat hij vader wordt? Wordt een grappig kraamcadeautje of wil je met een grappig (tweeling) rompertje een zwangerschap aankondigen? Wij zetten de leukste grappige (tweeling)rompertjes op een rijtje!

Shop de leukste items voor
baby's, kids & twins!

Jut & Jul | Shop online op NIKKI-LAUREN.COM | De webshop met de leukste setjes voor een tweeling