fbpx
Meteen naar de inhoud

Shop jouw favoriete items!
Gratis verzending vanaf €35,-

Kraamcadeau voor een tweeling

Tweeling rompertjes - tweeling geboren - tweeling zwangerschap
In dit artikel geven wij jou dé tips voor een kraamcadeau voor een tweeling. Het geven van een geschikt kraamcadeau, kan namelijk best lastig zijn. Toch wil je graag een leuk en passend cadeautje geven.

Wat geef je als kraamcadeau aan een pas geboren tweeling?

Vaak wordt een tweeling te vroeg geboren en zijn de eerste weken (of maanden) met de pasgeboren baby’s best heftig voor de ouders. Ook voor hen wil je een passend cadeau geven. Zoek jij een kraamcadeau voor een tweeling die geboren is? Wij hebben alle tips op een rijtje gezet: 

Tips voor een kraamcadeau:

  • Speelgoed voor als de baby’s een paar maandjes oud zijn. Een rammelaar past bijvoorbeeld al vrij snel in het handje van de baby. 
  • Als je de smaak van de ouders kent is kleding leuk om te geven. Hier hebben de ouders zelf ook wat aan. Als je iets wil geven voor de eerste weken dan is het verstandig om maatje 44 of maatje 50 te kopen. Vaak hebben ouders zelf ook al kleding gekocht voor de eerste weken, dan kan je ook kiezen voor kleding vanaf maat 62/68. Houd natuurlijk wel rekening met de seizoenen!  
  • Geef een voorleesboek, luisterboek of prentenboek cadeau. Hiermee zit je altijd goed.
  • Bij een kraamcadeau koop je vaak iets voor de pasgeboren tweeling. Je scoort punten als je iets meeneemt voor de nieuwe ouders en grote broer of zus. Bijvoorbeeld een lekkere bodylotion, badolie, chocolade of wijn voor de kersverse mama. Of dit grappige t-shirt met de tekst ‘Mama needs wine‘. 
  • Ouders van een pasgeboren tweeling zijn moe en hebben slapeloze nachten. Neem een maaltijd voor ze mee, zodat ze die avond zelf niet hoeven te koken.
  • Cadeautjes met een persoonlijke bedrukking doen het ook goed. Geef bijvoorbeeld leuke rompertje met de namen van de baby’s of een bijzondere tekst cadeau. Speciaal voor een tweeling zijn er ook rompertjes en shirtjes die als setje te koop zijn. Dit is absoluut een leuk kraamcadeau voor een tweeling. Het hele aanbod tweeling rompertjes zijn hier te bestellen. 
  • Zijn de ouders wel in voor wat humor of wil je een grappig cadeautje geven? Bekijk dan zeker deze pagina met de leukste grappige rompertjes
  • Als laatste tip, vraag aan de kersverse ouders of ze nog cadeauwensen hebben. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Delen

Meer lezen?

Shop de leukste items voor
baby's, kids & twins!

Jut & Jul | Shop online op nikki-lauren.com | De webshop met de leukste setjes voor een tweeling