fbpx
Meteen naar de inhoud

Shop jouw favoriete items!
Gratis verzending vanaf €35,-

Leven met een peutertweeling

Leven met een peutertweeling, terror twins of juist heel lief? Alle voordelen van het leven met een peutertweeling op een rijtje!
“De eerste twee jaar zijn tropenjaren, maar daarna heb je er alleen maar plezier en profijt van, want ze zullen altijd elkaar hebben.” Aldus veel mensen die mij de afgelopen jaren hebben aangesproken toen ik met mijn tweelingkinderwagen door het dorp liep. En zover is het nu. De tropenjaren zijn voorbij en ik leef nu met een peutertweeling van 2,5 jaar.

Leven met peuters: het komt goed!

De afgelopen twee jaar zijn druk geweest, maar toch heb ik het ‘gewoon’ gedaan en heb ik er nooit mijn hand voor omgedraaid. Maar wat een vrijheid en verademing is het nu. Voor alle tweelingouders met slapeloze nachten en continue twee baby’s op hun arm: het komt goed! In deze blog heb ik alle voordelen van het leven met een peutertweeling op een rijtje gezet.

10 voordelen van het leven met een peutertweeling:

De jaren vliegen voorbij

De afgelopen 2,5 jaar zijn voorbij gevlogen en we genieten volop van onze tweeling. Het is een fase die heel leuk is en zo gaan we ongetwijfeld na hun 3e verjaardag weer een leuke fase is. Het blijft leuk en bijzonder een tweeling!

Op deze website lees je meer artikelen over het tweelingmoederschap. Daarnaast kan je in de webshop de leukste setjes voor een tweeling kopen. 

Ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je net zwanger bent van een tweeling? Lees dan zeker dit artikel waar ik vertel over wat je kan verwachten van een tweeling zwangerschap

Delen

Meer lezen?

Shop de leukste items voor
baby's, kids & twins!

Jut & Jul | Shop online op nikki-lauren.com | De webshop met de leukste setjes voor een tweeling