Leven met een peutertweeling

Leven met een peutertweeling, terror twins of juist heel lief? Alle voordelen van het leven met een peutertweeling op een rijtje!
“De eerste twee jaar zijn tropenjaren, maar daarna heb je er alleen maar plezier en profijt van, want ze zullen altijd elkaar hebben.” Aldus veel mensen die mij de afgelopen jaren hebben aangesproken toen ik met mijn tweelingkinderwagen door het dorp liep. En zover is het nu. De tropenjaren zijn voorbij en ik leef nu met een peutertweeling van 2,5 jaar.

Leven met peuters: het komt goed!

De afgelopen twee jaar zijn druk geweest, maar toch heb ik het ‘gewoon’ gedaan en heb ik er nooit mijn hand voor omgedraaid. Maar wat een vrijheid en verademing is het nu. Voor alle tweelingouders met slapeloze nachten en continue twee baby’s op hun arm: het komt goed! In deze blog heb ik alle voordelen van het leven met een peutertweeling op een rijtje gezet.

10 voordelen van het leven met een peutertweeling:

De jaren vliegen voorbij

De afgelopen 2,5 jaar zijn voorbij gevlogen en we genieten volop van onze tweeling. Het is een fase die heel leuk is en zo gaan we ongetwijfeld na hun 3e verjaardag weer een leuke fase is. Het blijft leuk en bijzonder een tweeling!

Op deze website lees je meer blogs over het tweelingmoederschap. Daarnaast kan je in de webshop de leukste setjes voor tweelingen kopen

Delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer lezen?

Cadeautips

Grappige (tweeling) rompertjes

Wie ga jij verrassen met een van onze grappige rompertjes? Is het die ene collega die vertelde dat hij vader wordt? Wordt een grappig kraamcadeautje of wil je met een grappig (tweeling) rompertje een zwangerschap aankondigen? Wij zetten de leukste grappige (tweeling)rompertjes op een rijtje!

Kraamtijd

Kraamcadeau voor een tweeling

Tips voor een kraamcadeau voor een tweeling. Het geven van een geschikt kraamcadeau, kan namelijk best lastig zijn. Toch wil je graag een leuk en passend kraamcadeau geven voor een pasgeboren baby. En wat geef je nou als kraamcadeau voor een tweeling?

Shop de leukste items voor
baby's, kids & twins!

Jut & Jul | Shop online op NIKKI-LAUREN.COM | De webshop met de leukste setjes voor een tweeling