fbpx
Meteen naar de inhoud

Shop jouw favoriete items!
Gratis verzending vanaf €35,-

Over ons

Wat leuk dat je op onze webshop met producten speciaal voor tweelingen (en meerlingen), baby’s, kids & hun ouders (to be) terecht bent gekomen!

Kwaliteit & duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk dat de producten van goede kwaliteit zijn en zacht aanvoelen. Zo kiezen wij kleding uit bij onze vaste leveranciers waarbij duurzaamheid & kwaliteit hoog in het vaandel staat. De producten zijn allemaal bedrukt met een stoere tekst of print. Deze bedrukkingen zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit en bedrukt met professionele machines waardoor de bedrukking na jarenlang wassen nog steeds mooi blijft. 

Onderdeel van een professionele (kleding) drukkerij

NIKKI-LAUREN.COM is onderdeel van RET B.V. een reclamebureau & drukkerij in Hillegom. Op ons kantoor in Hillegom beschikken wij over printers en drukmachines waar wij verschillende materialen kunnen voorzien van unieke designs. Wij bedenken regelmatig nieuwe designs, die je kunt terug vinden op onze site. Ook is het mogelijk om je eigen design te (laten) ontwerpen en te bedrukken. Wij denken graag met je mee om creatieve ideeën tot uiting te laten komen.

Tweeling als grootste inspiratiebron

De inspiratie voor deze webshop zijn Nikki en Lauren, deze lieve tweeling is geboren in oktober 2016. Lizanne heeft tijdens haar zwangerschap deze webshop opgericht. In eerste instantie gericht op kleding voor tweelingen, maar inmiddels uitgegroeid met een aanbod voor alle baby’s, kinderen en hun ouders. Naast t-shirts, rompertjes en truien kwam het idee voor tasjes, slabbetjes en kleding voor volwassenen. 

Ervaren van een tweelingmoeder

Naast de verkoop van producten schrijft Lizanne op deze site haar ervaringen als tweelingmoeder. Dit lees je terug op de blog waar zij haar tips en tricks deelt over het leven met een tweeling van inmiddels 5 jaar. 

Met veel plezier ontwikkelen wij ‘special things for special kids’. Producten die net even anders zijn en gepersonaliseerd kunnen worden. Met als uitgangspunt dat zowel de kindjes als de ouders blij zijn! 

Veel shop plezier! 

Heb je vragen? Bel gerust of stuur ons een mail. Leuk als je ons volgt op Facebook of Instagram

NIKKI-LAUREN.COM (Onderdeel van RET B.V.)
Satellietbaan 10K
2181 MH Hillegom
hello@nikki-lauren.com
0252-700264

KVK: 70467668

Shop de leukste items voor
baby's, kids & twins!

Bedrukt cadeautasje - For you

Zomervakantie

Wij zijn van 25 juli t/m 5 augustus op vakantie en daarom worden er geen bestellingen verzonden. Bestellingen in deze periode worden vanaf maandag 8 augustus klaar gemaakt & vezonden.