fbpx

  Wie zijn wij?

  Nikki en Lauren zijn de inspiratie voor deze website. Nikki en Lauren zijn in oktober 2016 geboren. En kort daarna is ook deze site en online shop ‘geboren’.

  Ik ben Lizanne, 27 jaar en sinds oktober 2016 moeder van Nikki en Lauren. Samen met mijn vriend Renze en de hond Yip wonen we in Hillegom.

  Ik neem jullie mee met mijn ervaringen als (tweeling) moeder. Daarnaast ben ik net als iedere moeder, gek van babykleding. En daarom richt ik mij op het ontwerpen en bedrukken van  baby- en kinderkleding. NIKKI-LAUREN.COM is onderdeel van RET B.V. Dit is een fullservice reclamebureau. Op ons kantoor in Hillegom beschikken wij over printers en drukmachines waar wij verschillende materialen kunnen voorzien van unieke designs. De kleding die je bij ons bestelt is dan ook van zeer goede kwaliteit en blijft lang mooi.

  Wij bedenken dagelijks nieuwe designs, die je kunt terug vinden op onze site. Ook is het mogelijk om je eigen design te (laten) ontwerpen en te bedrukken. Wij denken graag met je mee om creatieve ideeën tot uiting te laten komen.

  Heb je ideeën, vragen, wil je zelf een blog schrijven of  een ontwerp laten bedrukken? Laat het ons weten!

  Liefs,

  Lizanne

  NIKKI-LAUREN.COM (Onderdeel van RET B.V.)
  Satellietbaan 10K
  2181 MH Hillegom
  hello@nikki-lauren.com
  0252-700264

  Wij hebben een eigen vestiging in Hillegom, waar wij alle ruimte hebben voor het uitvoeren van ons werk. Hier beschikken wij over onze eigen printers, computers en een zeefdrukstudio om onze unieke designs te ontwerpen en hebben wij machines waarmee wij babykleding kunnen bedrukken. Wil je samen met ons een uniek design ontwerpen of eerst een kijkje komen nemen? Kom gerust langs!

  Wij vinden het belangrijk dat onze collectie voldoet aan de wensen en eisen van babykleding waar jij naar zoekt. Om deze reden heb jij de mogelijkheid om ideeën of inspiraties naar ons op te sturen, zodat wij kunnen zien wat jij precies wilt. Deze inbreng kunnen wij dan weer toevoegen aan onze collectie!