fbpx
Meteen naar de inhoud

Shop jouw favoriete items!
Gratis verzending vanaf €35,-

Brandreps

Regelmatig zijn wij op zoek naar de allerleukste modelletjes / brandreps die op de foto willen met onze kleding aan. Heb jij kids die het leuk vinden om op de foto te gaan, ben je zelf gek van social media & fotografie en wil je gratis kleding ontvangen? Dan zijn we op zoek naar jullie! 

Hoe wordt je brandrep voor NIKKI-LAUREN.COM?

Voor onze verschillende communicatiemiddelen zoals social media en de website, zijn wij op zoek naar knappe kids én papa’s of mama’s die goede foto’s kunnen maken. Jullie krijgen kleding van ons opgestuurd en in ruil daarvoor maak je mooie foto’s, die wij mogen gebruiken. Dit wordt ook wel ‘BrandRep’ genoemd.

Wanneer je BrandRep bij NIKKI-LAUREN.COM bent, dienen de foto’s aan de volgende normen te voldoen:

Goede kwaliteit;

De kleding wordt goed in beeld gebracht;

Neutrale achtergrond (binnen of buiten, mag allebei).

Wanneer je BrandRep bent dan is het van belang dat je ook daadwerkelijk achter onze webshop staat en deze ook promoot via je eigen social mediakanalen. 

Wat verwachten wij van jou als Brandrep?

  • Onze collectie vind je leuk en zou je zelf ook kopen
  • Je bent actief op social media (Instagram & Facebook, openbare accounts)
  • De foto’s deel je op je eigen Instagram en/of Facebook in stories en met een post, met een tag van @nikkilaureninsta
  • Regelmatig deel je de foto’s via social media, dus niet eenmalig
  • Je geeft toestemming aan NIKKI-LAUREN.COM dat wij de foto’s mogen gebruiken op onze eigen social media kanalen, website en eventuele andere reclame uitingen zoals flyers. 

Overige punten die we graag nog bij je onder de aandacht brengen. Wij zoeken modellen tussen de 2 maanden en 5 jaar. Je dient de foto’s binnen 7 dagen aanleveren na het ontvangen van de kleding. De kleding die wij kosteloos naar jou opsturen, mag je daarna uiteraard houden. De kleding mag niet na het maken van foto’s worden doorverkocht aan derden

Volg ons op social media

Super leuk als je ons volgt op social media. Dan krijg je alvast een indruk van de kleding die wij verkopen. De actuele kortingen en nieuwste producten delen we ook op onze social media kanalen. Volg ons op Facebook & Instagram en blijf op de hoogte!

Shop de leukste items voor
baby's, kids & twins!

Bedrukt cadeautasje - For you