fbpx
Meteen naar de inhoud

Shop jouw favoriete items!
Gratis verzending vanaf €35,-

Verzending & retourneren

Verzending

Je bestelling wordt door ons verstuurd via PostNL (indien Nederland) als brievenbuspakket binnen 2 tot 10 werkdagen. Omdat wij iedere bestelling persoonlijk maken, kan het soms wat langer duren. Nadat wij het pakketje hebben aangeboden bij PostNL ontvang je bericht met een track & trace code. Vervolgens wordt de verzending binnen 48 uur bij jou aangeboden. De verzendkosten zijn €5,95. Bestel je voor meer dan €50,-? Dan zijn de verzendkosten gratis. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of eventueel verlies tijdens het vervoer, dit kan je zelf rechtstreeks afhandelen met PostNL. Bij elke verzending wordt het product inclusief de pakbon verzonden.

Verzending buiten Nederland

De verzending buiten Nederland wordt verricht door PostNL en voor schades en vermissing dient u met deze (internationale) partij contact op te nemen. Voor verzending naar België zijn de verzendkosten €9,95. Vanaf €100,- betaalt u geen verzendkosten. De duur van de verzending bedraagt (nadat wij het pakketje hebben aangeboden) in het algemeen 2 tot 8 werkdagen. Helaas duurt het in de meest extreme gevallen 10 werkdagen. Mocht het dan niet binnen zijn, laat het ons dan weten via de email.

*De levertijd wordt verlengd indien het buiten Nederland betreft. De zending wordt aangeboden als poststuk. Feestdagen & weekenden hebben invloed op de levertijd. 

Retourneren

Wil je je jouw bestelling retourneren? Dat is geen enkel probleem! Je hoeft ons niet de reden te vertellen, alhoewel we dat natuurlijk altijd graag horen.
De kleine letters in het groot: Tot 30 dagen na aankoop kun je het product retourneren. Je hebt dan nog 14 dagen om het product te retourneren. Het product dient onbeschadigd en ongebruikt in de verpakking te worden geretourneerd. Stuur vooraf een email naar hello@nikki-lauren.com dat je retour eraan komt. 

Terugbetalingen worden binnen 14 dagen uitgekeerd aan de klant bij het juist retourneren van de producten.

Let op: bij maatwerk of offertes is er geen herroepingsrecht van toepassing.

Retouradres

Stuur het product in een  gefrankeerde envelop of per postpakket naar het volgende adres:
NIKKI-LAUREN.COM
Referentie: jouw ordernummer **
Satellietbaan 10 K
2181 MH Hillegom

** Indien producten worden verstuurd, zonder de juiste referenties of pakbon kan er niet tot uitbetaling worden overgegaan.