Korting

Leuk dat je rondkijkt in onze webshop! Op deze pagina delen we onze actuele kortingscodes. Met de unieke kortingscodes shop je in onze webshop met nóg meer voordeel.   

 

BLACK FRIDAY KORTING

Ontvang 20% korting op de hele collectie!

Op vrijdag 27 november 2020 (Black Friday) krijg je 20% korting op de hele collectie van NIKKI-LAUREN.COM. Vul bij het afrekenen de code 'BLACKFRIDAY' in, de korting wordt dan automatisch verrekend. 

 Voorwaarden: 

  • Actie loopt t/m 27 November 2020 23.59
  • Niet geldig met terugwerkende kracht 
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties 

 

TWEELINGKORTING

Ontvang 10% korting op elk tweede identieke item! 

Ojee, het zijn er twee.. Een tweeling (op komst) betekent ook twee keer zoveel spullen en dubbele kosten. Wij weten als geen ander dat het leven met een tweeling veel geld kost. Daarom bieden wij de tweelingkorting aan. 

Als je twee identieke artikelen koopt, krijg je 10% korting op het tweede artikel. Wel zo fijn, als je alles keer twee nodig hebt. Gebruik bij het afrekenen de code 'TWEELINGKORTING'. 

Voorwaarden: 

  • De 10% korting is geldig bij aankoop van twee identieke producten; 
  • Niet geldig op tweelingsetjes (deze hebben al een speciale tweelingprijs); 
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes; 
  • Niet geldig op gepersonaliseerde items; 
  • Niet geldig met terugwerkende kracht en eventuele wijzigingen voorbehouden.  

 

Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? 

Natuurlijk kunnen we je op de hoogte houden van onze actuele aanbiedingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt onze aanbiedingen als eerste. 

Meld je via het aanmeldformulier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen. Je kan ieder moment weer opzeggen.

Volg ons op social media

De actuele kortingen en nieuwste producten delen we ook op onze social media kanalen. Volg ons op Facebook & Instagram en blijf op de hoogte!

Wist je dat... 

Alle kortingscodes voor extra voordeel op NIKKI-LAUREN.COM vind je op NIKKI-LAUREN.COM/pages/korting. Regelmatig delen we hier nieuwe acties. Shoppen is leuk, maar shoppen met korting is natuurlijk nog leuker! 

Direct shoppen?

Bekijk snel het hele aanbod t-shirts, rompertjes, sweaters en cadeaus voor baby's, kids & twins. 

Tweeling rompertjes