fbpx
  Home / Shoppen voor je baby(‘s)

  Shoppen voor je baby(‘s)

  Mijn tweeling is nu precies een half jaar oud. Vorig jaar rond deze tijd kwam ik er net achter dat ik niet één, maar twee baby’s verwachtte. Ik kreeg toen wel een beetje stress. Hoe ga ik dat allemaal doen, maar ook, hoe ga ik dat allemaal betalen? Een grotere auto, alle spullen keer twee en dan ook nog straks alle kleertjes waar ze steeds uitgroeien.

  Inmiddels ben ik handig geworden in het slim shoppen voor mijn tweeling en zet ik graag mijn tips op een rijtje.

  • Vraag babykleding als kraamcadeautje. Als mensen vroegen wat ik nog graag wilde hebben als cadeau zei ik dat ik graag kleding wilde hebben. Het liefste in grotere maten. Daardoor heb ik tot en met maat 74 aardig wat kleding gekregen en kan je in ieder geval het eerste half jaar vooruit J
  • Hou de aanbiedingen in de gaten. Heel cliché maar met een tweeling nog meer waar. Bij sommige winkels heb je bijvoorbeeld vaak aanbiedingen dat van de rompers en shirts de tweede voor de helft van de prijs is. Voor een tweeling is dat natuurlijk heel handig. Maar als je een kindje hebt, kan je ook alvast een tweede shirtje een maatje groter kopen.
  • Op internet zijn er heel veel leuke webshops te vinden waar je unieke baby-en kinderkleding kan kopen. Kijk eens op Facebook en Instagram. Daar kom je veel leuke webshops tegen. Vaak worden er via social media ook nog leuke kortingscodes uitgedeeld. Dus ik zou zeggen, duimpje omhoog bij jouw favoriete webshops.

  Omdat ik natuurlijk vond dat het nog beter kan. Ben ik een eigen webshopje begonnen met betaalbare baby-en kinderkleding. Wij bedrukken rompers en shirts met een unieke print. De kleding is van goede kwaliteit en we blijven steeds nieuwe bedrukkingen ontwerpen. We houden bewust de prijs laag. Heb je zelf nog tips voor het slim shoppen van kleding voor je baby? Of heb je een bedrukking die jij graag op je shirt of romper voor je baby wil hebben? Laat het ons weten!