fbpx
Help / Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie over NIKKI-LAUREN.COM? Op deze pagina vindt je de meest gestelde vragen over producten, verzending of onze organisatie. Staat je vraag er niet tussen? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons nemen via 0252-700264 of hello@nikki-lauren.com.

Van welk merk is de babykleding??

Onze babykleding is allemaal van het merk Larkwood of van Bella & Canvas. Deze merkjes richten zich op zachte en kwalitatieve babykleding. Wij maken gebruik van deze merkjes omdat wij kwaliteit en zachte stoffen belangrijk vinden.

Is de bedrukking schadelijk voor mijn baby??

Wij hechten waarde aan de veiligheid en de gezondheid van jouw kindje. Onze bedrukking is geschikt voor elke baby, aangezien wij fullcolour bedrukken en onder hoge druk de sticker bevestigen, is het niet mogelijk dat de sticker loslaat. Tevens geeft de bedrukking niet af waardoor het veilig is voor kinderen.

Is het mogelijk om kleding te bestellen met eigen opdruk??

Dit is mogelijk! Wij beschikken over eigen ontwerpers die de mogelijkheden hebben om bijvoorbeeld een afbeelding of tekst die jij hebt bedacht te bedrukken op de producten die wij aanbieden. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan kan je via e-mail of telefonie contact met ons opnemen!

Bieden jullie ook producten aan voor bedrijven??

Ook dit doen wij! Het is mogelijk om bijvoorbeeld het logo van een bedrijf te bedrukken op slabbetjes of rompertjes. Hierdoor beschikt jouw organisatie over unieke spullen met toegevoegde waarde voor jouw gasten of klanten! Wij zijn onderdeel van RET B.V. zij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bedrijfs,- promotie,- en werkkleding. Meer informatie kan je vinden op www.retbv.nl.

Zijn jullie alleen bereikbaar via internet??

Wij zijn bereikbaar via internet op www.nikki-lauren.com, telefonisch zijn wij bereikbaar op 0252-700264 maar je kunt ook bij ons langskomen in Hillegom op de Satellietbaan 10K.

Welke maten worden er verkocht??

De volgende maten worden verkocht:

0 tot 3 maanden

3 tot 6 maanden

6 tot 12 maanden

12 tot 18 maanden

18 tot 24 maanden

2 tot 3 jaar

3 tot 4 jaar

5 tot 6 jaar

Hoe wordt de babykleding ontworpen??

Het proces van een nieuw product ziet er als volgt uit: allereerst bekijken wij naar welk product er vraag is, om vervolgens een design voor op het shirt te ontwerpen. Vervolgens printen wij deze designs uit en bedrukken wij het product.